Hamarosan az interneten az Akadémiai Kiadó szótárai

2009. 04. 04. 1 hozzászólás

A hazai piacon elsőként internetes hozzáférést is biztosít papír szótárai teljes anyagához a CD mellett az Akadémiai Kiadó.

A kiadó, lépést tartva a kor technikai követelményeivel, s igyekezve kielégíteni a fogyasztói igényeket, a szótárvásárlók számára kiegészítő szolgáltatásként internetes hozzáférést is biztosít. Az egyes szótárak teljes szóanyaga elérhető a kiadó új portálján, a www.szotar.net oldalon.

A kiadó célja, hogy a közeljövőben az eddig cédémelléklettel ellátott kiadványai helyett internetes hozzáférést biztosítson a vásárlóknak. A cédék folyamatos kivonásával a kiadó teljesen átáll az online szótárszolgáltatásra a papír szótárak mellett. A márciusban megjelenő Spanyol-magyar, illetve Magyar-spanyol szótár lesz az első olyan szótár, amely már internetes hozzáféréssel jelenik meg.

A kiadó tavasszal induló www.nyelvtudor.hu weboldalán, amelyen elektronikus tananyagokat, vizsgára felkészítő interaktív gyakorlóanyagokat vásárolhat a felhasználó, a www.szotar.net anyagai is elérhetők lesznek.


Forrás: MTI/PRAE.HU

1 hozzászólás

#1 Nabeela 2012.12.10.22:18:24

2007-02-07Szuper!! Igaze1bf3l me1r 2 helyen tale1lkoztam ezzel a proble9me1val e9s ma juttot eszembe, hogy esetleg me1sokne1l is ez lehetett a hiba.Az zavart f6ssze, hogy kfclff6ldi ff3rumokon JavaScript hibe1krf3l edrnak. c9s arra jf6tt is egy javedte1s

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

vissza a főoldalra