Nyelvi koktélbár a Gödörben

2010. 09. 24. nincs hozzászólás

Keveredj(en) bele az európai kulturális intézetek és partnereik nyelvi forgatagába! Ha szereti(tek) az egzotikus pillanatokat, akkor szeptember utolsó napján irány a Gödör Klub!

A Magyarországon működő európai kulturális intézetek (EUNIC Hungary) 2010. szeptember 30-án 15 órától 19.30-ig a budapesti Gödör Klubban európai nyelvi koktélbárt rendeznek be, hogy megünnepeljék Európa nyelvi és kulturális sokszínűségét. A rendezvény az Európa Tanács kezdeményezésére indult Nyelvek európai napját (szeptember 26.) hivatott megünnepelni.


A vendégek szórakoztató nyelvtanuló feladatokat oldhatnak meg, különböző nyelvi játékokat játszhatnak, anyanyelvi beszélőkkel találkozhatnak és megszerezhetik a jelképes Európai Nyelvi Útlevelet. A játékban résztvevők között a kulturális intézetek által felajánlott, nyelvtanuláshoz kapcsolódó értékes nyereményeket sorsolunk ki.


Az asztaloknál zajló játékok mellett színes színpadi események szórakoztatják a közönséget: D. Tóth Kriszta beszélgetése a nyelvtanulás sikereinek titkáról, a TÁP Színház előadása és Vodku koncert dalokkal több nyelven. A rendezvény házigazdája: Hajós András.


További információ és a részletes program az alábbi linken érhető el:
http://www.nytud.hu/hirek/eunyelvikoktelbar2010.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

vissza a főoldalra