Kiss Zoltán (1983–2011)

2011. 09. 01. nincs hozzászólás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt Kiss Zoltán, a Manyszi munkatársa, az ELTE Interkulturális nyelvészet doktori programjának hallgatója.

A családtól kaptuk a megdöbbentő hírt, hogy Kiss Zoltán, az Interkulturális nyelvészet doktori program másodéves hallgatója, egyben egykori alkalmazott nyelvészet szakos és magyar mint idegen nyelv programos hallgató, éveken át szakos hallgatói diákképviselő, az Alkalmazott nyelvészeti diákműhely tagja, több diákkonferencia és egyéb programok szervezője, különböző alkalmazott nyelvészeti kötetek társszerkesztője elhunyt. Emlékét megőrizzük.

Kiss Zoltán temetése Monoron lesz, a katolikus egyház gyászszertartása szerint. Az ELTE Alkalmazott Nyelvészeti Tanszék részéről Jónás Frigyes tanár úr mond búcsúbeszédet. A temetés valószínű (legkorábbi) időpontja szeptember 9. péntek. Pontosabb információkat a gyászjelentés megérkezése után tudunk adni.

(E hír kapcsán és emlékezésképpen Zoltán az Ismeretlen ismerős – ismerős ismeretlen c. 2008-as diákkonferencián készült fényképe az Alkalmazott Nyelvészeti Tanszék honlapján (http://alknyelv.elte.hu ) is szerepel.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

vissza a főoldalra