Nyelvi tanácsadót és gyakornokot keresünk

2015. 09. 22. nincs hozzászólás

A Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda (2006-) bővíti nyelvi tanácsadói munkatársainak körét. 2015-ben már volt hasonló felhívásunk, akkor ketten csatlakoztak újonnan a munkatársi gárdához.

Nyelvi tanácsadónak a helyesíráshoz és a nyelvtanhoz értő, jó elméleti felkészültségű egyetemisták, fiatal felnőttek jelentkezését várjuk. A tanulási idő: három hónap. Ezalatt a gyakornok figyeli a tanácsadók munkáját. A második három hónapban már egy tapasztalt tanácsadóval együtt dolgozik.

A munkaidő: rugalmas, a gyakornok vagy a tanácsadó teherbírásától/vállalásától függ. Elvárt teljesítmény egy évben 4 heti önként (társadalmi munkában) vállalt tanácsadás, ami természetesen más munka, tanulás mellett is végezhető. Tanácsadóink a Manyszi mellett bekapcsolódhatnak a Magyar Nyelvstratégiai Kutatócsoport életébe: konferencia, előadás, tanulmányírás.

Gyakornoki lehetőséget is kínálunk a Magyar Nyelvi Szolgáltató Irodánál. Elsősorban irodai, számítógépes, újságírói, szerkesztői stb. gyakorlatra lehet hozzánk jelentkezni egyetemistáknak.

2015-ben október 15-ig várjuk a jelentkezéseket (önéletrajzzal): iroda@e-nyelv.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

vissza a főoldalra