Grammatika és oktatás

2016. 03. 11. nincs hozzászólás

Az Új nézőpontok a magyar nyelv leírásában az ELTE BTK Mai Magyar Nyelvi Tanszékének konferenciasorozata. A hatodik, 2016-ban sorra kerülő tanácskozáson a grammatika és a nyelvtanoktatás viszonya áll a középpontban.

Grammatika és oktatás – időszerű kérdések

Új nézőpontok a magyar nyelv leírásában 6.




A konferencia időpontja: 2016. november 24–25. (csütörtök–péntek)


A konferencia helyszíne: ELTE Bölcsészettudományi Kar (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A)


Szervezőbizottság: Antalné Szabó Ágnes, Balázs Géza, Bartha Csilla, Kardosné Balogh Judit, Keszler Borbála, Kugler Nóra, Lengyel Klára; Veszelszki Ágnes


A konferencia honlapja: linguistics.elte.hu/2016/02/24/grammatika-es-oktatas-konferencia-2016/


Szeretettel várjuk a konferencián az érdeklődő oktatókat, kutatókat, gyakorló pedagógusokat és hallgatókat. A konferencián részvételi díj nincs, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, hogy jelentkezését 2016. november 15-ig küldje el a bolcsesztanar@btk.elte.hu címre. A levél tárgya: grammatikakonferencia. Kérjük, hogy jelentkezéskor adja meg a nevét, beosztását, munkahelyét és ímélcímét, valamint jelölje meg, hogy mely napokon (november 24-én és/vagy november 25-én) kíván részt venni a konferencián. Az előzetesen regisztrált jelentkezőknek a részvételről igazolást adunk, az igazolásokat november 24-én és 25-én délután az információs asztalnál személyesen lehet átvenni.



Letölthető konferenciaprogram




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

vissza a főoldalra